Články

Mikrovlnná sanace vyřeší vaše problémy se škůdci

04.09.2014

Objevili jste doma červotoče, dřevomorku, tesaříky nebo jiné škůdce, o kterých si myslíte, že nemají na vašem dřevěném nábytku, v parketách či v okenních rámech co pohledávat? Využijte mikrovlnné sanace, kterou zajišťuje naše firma Impreg. Mikrovlnná sanace spočívá ve využití mikrovlnného záření pro vyhubení těchto škůdců. Možná, že s nimi budete chtít bojovat sami. To vám však rozhodně nedoporučujeme, jelikož se jich bez použití speciálních prostředků těžko zbavíte.

Při likvidaci škůdců je důležité zničit veškeré zárodky, jinak hrozí, že se začnou opět šířit a vykonaná práce tak přijde vniveč. Rádi bychom vám doporučili právě mikrovlnnou sanaci, která je osvědčeným řešením do domácností i do komerčních a dalších nebytových prostor. Tato mikrovlnná sanace zničí živé tkáně až do hloubky jednoho metru. Dá se použít na ošetření dřeva i zdiva.

Pro ochranu dřeva používáme tlakovou injektáž, kterou provádíme speciálním čerpadlem. Jedná se ošetření vnitřního prostoru i různých prasklin a otvorů. Při injektáži se hravě dostaneme i do hůře dostupných míst a je tedy mnohem efektivnější než pouhý nátěr. Tlaková injektáž dřeva obnoví jeho hloubkovou ochranu a spolehlivě zabrání rozšíření škůdců. Věděli jste, že ti se mohou vyvíjet i více než 10 let? Jedná se tedy o metodu, kterou se jich spolehlivě zbavíte.


Zbavte se plísní jednou provždy

04.09.2014

Trápí vás v domácnosti nevzhledné plísně a nevíte, jak se jich zbavit? Plesnivé podlahy, půdy nebo omítky dokáží nepříjemně zkomplikovat život. Možná už jste zkusili všechno možné a stále řešíte, co by vám pomohlo. V naší firmě Impreg se specializujeme na likvidaci hub, plísní i dalších různých škůdců, jakými jsou červotoči a tesaříci – i ti vám totiž dokáží značně znepříjemnit bydlení.

Nejznámější dřevokazná houba je dřevomorka domácí, která umí napáchat rozsáhlé škody ve vaší domácnosti. Poznáte ji podle toho, že dřevo, co napadla, začíná hnít a praskat. Jak se dá s dřevomorkou bojovat? Její likvidace není vůbec jednoduchá. Než abyste s dřevomorkou bojovali sami, je mnohem lepší se obrátit na naši firmu, jelikož k její likvidaci použijeme osvědčené přípravky a postupy. Je totiž potřeba dokonale odstranit nejen její plodnice a veškeré napadené části dřeva, omítky či zdiva. V mnoha případech jsou nezbytné technologie a chemické ošetření, na které byste nebyli sami vybaveni.

U nás se vám dostane profesionálního přístupu. Provedeme také kompletní průzkum, při kterém zjistíme vážnost poškození. Zaměřujeme se také na sanaci staveb, které jsou postižené červotoči nebo tesaříky. S naší pomocí se zbavíte nepříjemných dřevokazných hub i hmyzu téměř okamžitě. I pokud dbáte na prevenci, nemáte nikdy jistotu, že se vám škůdci zcela vyhnou, neváhejte a využijte proto našich kvalitních služeb v této oblasti.